Opleidingen

  Opleiding over de specifieke Architecture functies van Revit zoals trappen, gordijngevels, fasering … inclusief introductie tot Family
Naar opleiding
Opleiding over gevorderde technieken voor krachtige Revit Families met gebruik van nested families en shared parameters.
Naar opleiding
  Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure wat betreft beton.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure wat betreft staal.
Naar opleiding
  Tijdens deze opleiding overlopen we HVAC systemen en luchtkanalen onder Revit MEP. U gaat nieuwe elementen plaatsen en koppelen, leidingen genereren en automatisch bewerken a.d.h.v.
Naar opleiding
  Tijdens deze opleiding overlopen we Sanitaire en Elektrische systemen onder Revit MEP.
Naar opleiding
Deze 1-daagse opleiding past de opleiding Revit Standards toe in de praktijk.
Naar opleiding
In deze opleiding van één dag leert u werken met Revit met de nadruk op het opvragen van informatie in het BIM model: het model ontdekken, hoeveelheden eruit halen, filteren, snedes maken en plannen/views opmaken.  Je leert ook de basisfuncties om kleine aanpassingen door te voeren.
Naar opleiding
Dynamo is een open source grafische programmeertaal op Revit. Dynamo kan worden gebruikt voor het aanpassen van ontwerp processen binnen Revit of voor het automatiseren van repetetieve taken. Zo is dynamo van toepassing zowel bij de ontwerper als bij de uitvoerder.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we BB/SfB, IFC, de Belgische Revit Standards en het WTCB BIM protocol. Hierbij maken we gebruik van Revit en de Revit Standards template. Cursusinhoud Classificatiesystemen
Naar opleiding
Leer snel en efficiënt omgaan met BIM 360 Docs tijdens deze halve dag opleiding BIM 360 Docs.
Naar opleiding
1 dag opleiding over de verschillende aspecten van BIM zoals software en 3D modellen, en hoe je BIM kan inzetten in uw organisatie voor uw werkzaamheden.
Naar opleiding
  Basisopleiding van alle functies in 2D voor gebruikers van AutoCAD LT en AutoCA
Naar opleiding
  Deze opleiding is gericht op iedereen die in korte tijd de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van de recentste versies van AutoCAD LT of
Naar opleiding
Dankzij deze opleiding bent u in staat om uw AutoCAD tekeningen te combineren met GIS-achtergrondkaarten en databanken.
Naar opleiding
  Creëer, wijzig en beheer Piping and Instrumentation Diagrams (P&ID’s) sneller en op efficiëntere wijze met de AutoCAD Plant 3D software.
Naar opleiding
Leer de Subassembly Composer in Civil 3D te gebruiken.
Naar opleiding
Bij deze opleiding leer je hoe Dynamo kan worden gebruikt als een instrument voor automatisering en aanpassingen in Civil 3D
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leer je Autodesk Navisworks efficiënt gebruiken.
Naar opleiding
Dankzij deze cursus bent u in staat om snel, eenvoudig én in 3D conceptuele ontwerpen op te maken van een stads- of plattelandsomgeving.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de mogelijkheden die Autodesk Infraworks u kan bieden op vlak van weg- en brugontwerp en de uitwisseling naar Civil 3D en Revit.
Naar opleiding
Leren werken met Autodesk Vehicle Tracking. Autodesk Vehicle Tracking is de geïntegreerde Autodesk-oplossing voor het simuleren van voertuigbewegingen. Daarnaast biedt de software ook dynamische tools voor het ontwerpen van parkeerplaatsen en rotondes.
Naar opleiding
Tijdens deze eendaagse training leert u hoe u de software kunt gebruiken om ruwe scangegevens (al dan niet gecombineerd met ruwe landmeet gegevens) te verwerken tot een puntenwolk, die op zijn beurt weer verwerkt kan worden in andere software zoals: AutoCAD, Civil 3D, Autodesk Revit, Infraworks,
Naar opleiding
De AEC collection bevat veel meer tools en programma’s dan enkel Revit en AutoCAD. De programma’s Infraworks, Civil 3D en Vehicle Tracking, zijn nuttig voor het ontwerp en de positie van het gebouw in zijn ruimtelijke omgeving.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding leert u werkstukken en 3D-modellen uitbouwen door toepassing van 2D-tekeningen en efficiënte design-functies in samenwerking met een uitgebreid content center.
Naar opleiding
Snel aan de slag met Fusion 360.
Naar opleiding
Geo-IT is een erkend Autodesk Certification Center, waardoor u bij ons terecht kan voor het behalen van een officieel Autodesk Certified Professional of Autodesk Certified User diploma.
Naar opleiding
QGIS is een volwaardige desktop GIS toepassing die gratis kan gedownload worden als ‘open source’ software.
Naar opleiding
In deze opleiding wordt een basiskennis van relationele databanken en SQL uitgebreid tot het opslaan en bewerken van geometrische gegevens.
Naar opleiding
PostgreSQL – PostGIS is een uiterst krachtig open source databank management systeem dat wereldwijd gebruikt wordt voor het opslaan, beheren en analyseren van geografische informatie volgens de OpenGIS standaarden.
Naar opleiding
Met deze training, en de gratis open source software, bent u in staat om zelf geoloketten te bouwen, die u kan integreren binnen uw eigen website, gebruik makend van uw bestaande GIS gegevens en databanken.
Naar opleiding
Eenmaal een eigen web GIS loket opgezet met kaarten en standaard knoppen, is het tijd om een stap verder te gaan en meer complexe toepassingen te bouwen. Programmeurs kunnen de MapGuide API gebruiken om eigen functionaliteiten toe te voegen aan het GIS loket.
Naar opleiding
Deze eendaagse opleiding laat de beheerder van de Geo-IT GIS™ software toe om de inhoud en de lay-out van de verschillende uittreksels zelf vast te leggen of uit te breiden.
Naar opleiding
Geo-IT geeft SkechUp opleidingen via de organisatie Confederatie Bouw.
Naar opleiding
Met Autodesk FormIt Pro kunnen architectuur-, ingenieurs- en constructieprofessionals (AEC) bouwprojecten maken, samenwerken en analyseren - op het web, een iPad of de desktop.
Naar opleiding
AGENDA 8:45 | Ontvangst met koffie.9:15 | Start ochtendsessies (gezamenlijk).
Naar opleiding
WEBINAR | LastenboekLink  
Naar opleiding
WEBINAR 28/09/2021 om 14u00: AutoCAD in the Field met Autodesk Build  Tijdens dit gratis webinar overlopen wij de mogelijkheden van dit platform, met een focus naar de constructie-wereld die op kantoor in 2D met PDF's en AutoCAD werken.
Naar opleiding
WEBINAR | Geo-IT Template, Families en RevitTools Tijdens dit webinar demonstreren wij de voordelen en updates die beschikbaar zijn gekomen in onze Geo-IT Revit Template, Families en Geo-IT RevitTools.
Naar opleiding
WEBINAR | Revit meetlijnen importeren in LastenboekLink
Naar opleiding
WEBINAR | Autodesk BIM Collaborate Pro en Plant 3D Van zodra je beschikt over Autodesk BIM Collaborate Pro kan je als Plant 3D tekenaar samenwerken met anderen, zonder ingewikkelde opzet van IT infrastructuren.
Naar opleiding