OVER GEO-IT

 

WIE ZIJN WE?

Geo-IT is een Belgisch softwarebedrijf met specialisatie in CAD, BIM en GIS. Als Autodesk Gold Partner en Autodesk Training Center stemmen wij wereldwijd gebruikte producten af op de lokale noden en workflows van onze klanten in België. Geo-IT adviseert en coacht zowel beginnende als ervaren gebruikers om de steeds evoluerende technologieën optimaal in te zetten voor hun werkzaamheden.

Onze missie is om u te voorzien van software en diensten die u kunt vertrouwen. Wij maken uw werk makkelijker met producten waarop u kunt rekenen.

 

WAT DOEN WE?

SOFTWARE | We bieden een uitgebreide selectie van CAD-, BIM- en GIS-software, waaronder toonaangevende producten van Autodesk, om uw productiviteit te verhogen en workflows te optimaliseren.

CONSULTANCY & SUPPORT | Ons ervaren team van meer dan 30 professionals biedt deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen voor nieuwe uitdagingen en projecten, en ondersteunt u met coaching of opleidingen bij u ter plaatse.

OPLEIDINGEN | Wij bieden hoogwaardige trainingen door ervaren gecertificeerde docenten. Onze Nederlandstalige en Franstalige opleidingen zijn praktijkgericht en op maat van onze klantengroep.

 

WAAROM GEO-IT?

Als u zeker wil zijn, kies dan voor Geo-IT. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid zijn onze drijfveren. Duizenden gebruikers vertrouwen op onze software. Wij zijn trots op de uitstekende scores waarmee klanten ons beoordelen.

 

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Stuur ons een e-mail!