MASTERCLASS 1 | REVIT | Detaillering Zoek datum opleiding


Kom te weten hoe optimaal om te gaan met detailleringen in Revit. Leer de verschillende oplossingen te benutten in zowel 2D als 3D om details te verwerken in je project. Maak gebruik van legendes, drafting views, (repeating) detail components,... om andere partijen juist te voeden met 2D info.


Cursusinhoud

 • Onderscheiden 2D vs 3D details
 • Lijnen: diktes, kleuren, types, stijlen
 • Sub-catergoriën van Lines en hun nut
 • Isolatie 2D
 • Standaard lijnen wijzigen en overriden
 • Arceringspatronen
 • AutoCAD details in Revit
 • CallOuts
 • Detail Components en Repeating Detail Components
 • Tags
 • Legend Components
 • Snedepijltje

Concept Masterclass

Deze sessie is één van de Online Masterclasses die wij organiseren. Elke sessie duurt één namiddag (van 13u30 tot 16u30) en behandelt telkens in detail één specifiek thema in het werken met Revit of Civil3D. 

Je kan inschrijven voor één of meer sessies van telkens een halve dag. 

Door deze aanpak is (meestal) een bepaalde voorkennis vereist, dus check zeker het tabblad "voorkennis" bij deze masterclass.
 


Geo-IT biedt een reeks opleidingen aan in samenwerking met CEFORA.
Als uw bedrijf is aangesloten bij PC200, kunt u meer informatie vinden op
volgende pagina.


Basiskennis Revit en 1 maand (full time) tekenwerk in Revit

Inschrijven of Informatie aanvragen

.

Ook interessant

    Wanneer u uw Revit prject opent, merkt u dat sommige elementen ontbreken. Dat sommige elementen "verborgen" zijn of dat ze "niet zichtbaar" zijn in de views, terwijl ze dat gisteren wel waren. Je weet wat een view template is, maar niets meer... Je trekt je plan met fasen en fase filters, maar het is nog niet dat... Je hebt gehoord van disciplines maar dat is al lang geleden... Meestal worden families correct weergegeven maar soms, helaas, weet u niet waarom die ene family niet verschijnt. Is het een Project Template? een View Template? Wat is het verschil? Je twijfelt... Verspil geen tijd meer met het zoeken naar antwoorden op internet, op forums,... Schrijf je in voor deze Masterclass en verdiep je kennis! Help ons Pac-Man en de Pac-Gums te vinden via een reeks leuke mini-oefeningen! Cursusinhoud Beheer van de boomstructuur (project browser) View properties Grafisch (detail niveau, VV, disciplines) Underlays  View templates: het gebruik: assing vs apply aanmaken, dupliceren, verwijderen Fasering  Project parameters tijdelijke view properties filters Families Zichtbaarheidsinstellingen Concept Masterclass Deze sessie is één van de Online Masterclasses die wij organiseren. Elke sessie duurt één namiddag (van 13u30 tot 16u30) en behandelt telkens in detail één specifiek thema in het werken met Revit of Civil3D.  Je kan inschrijven voor één of meer sessies van telkens een halve dag.  Door deze aanpak is (meestal) een bepaalde voorkennis vereist, dus check zeker het tabblad "voorkennis" bij deze masterclass. Geo-IT biedt een reeks opleidingen aan in samenwerking met CEFORA. Als uw bedrijf is aangesloten bij PC200, kunt u meer informatie vinden op volgende pagina.
Naar opleiding
Kom te weten hoe je de Belgische Revit Standaard kan volgen in je Revit modellen. Leer checksets maken met de Revit Model checker om de naamgeving van de Belgische Revit Standaard te controleren native in uw Revit model! Cursusinhoud De Belgische Revit Standaard Historiek en overzicht Naamgevingen per type object De 7 posities en hun betekenis De Revit model checker Hoe de Revit model checker installeren Mogelijkheden en interface Bekijken en maken van checks voor de Revit model Checker Hoe checksets uitwisselen Rapporten bekijken en interpreteren Kwaliteit van de modellen verbeteren op basis van de rapporten Concept Masterclass Deze sessie is één van de Online Masterclasses die wij organiseren. Elke sessie duurt één namiddag (van 13u30 tot 16u30) en behandelt telkens in detail één specifiek thema in het werken met Revit of Civil3D.  Je kan inschrijven voor één of meer sessies van telkens een halve dag. Door deze aanpak is (meestal) een bepaalde voorkennis vereist, dus check zeker het tabblad "voorkennis" bij deze masterclass. Geo-IT biedt een reeks opleidingen aan in samenwerking met CEFORA. Als uw bedrijf is aangesloten bij PC200, kunt u meer informatie vinden op volgende pagina.
Naar opleiding
Niet enkel 3D presentaties maar ook het aanmaken van correcte 2D plannen komt in deze opleiding aan bod. Cursusinhoud 2D Haal alles uit de kast om verkoopplannen te creëren in Revit. Kom meer te weten van detail levels, object styles, linestyles en hun specifieke pendiktes. Gebruik kleurenschema's om uw plannen extra informatie mee te geven. Optimaliseren van Revit visibility filters. Afdruktools van DiRoots. 3D Naast het 2D presenteren van plannen is het ook mogelijk het model zelf als presentatietool te gebruiken.  Kom te weten hoe je materialen aanmaakt met fotorealistische texturen, deze optimaliseerd en uiteindelijkt rendert met Revit.  Naast de beelden die we in Revit kunnen maken wordt er ook ingegaan op hoe het model kan gebruikt worden binnen Virtual Reality software zoals Enscape3D Concept Masterclass Deze sessie is één van de Online Masterclasses die wij organiseren. Elke sessie duurt één namiddag (van 13u30 tot 16u30) en behandelt telkens in detail één specifiek thema in het werken met Revit of Civil3D.  Je kan inschrijven voor één of meer sessies van telkens een halve dag.  Door deze aanpak is (meestal) een bepaalde voorkennis vereist, dus check zeker het tabblad "voorkennis" bij deze masterclass. Geo-IT biedt een reeks opleidingen aan in samenwerking met CEFORA. Als uw bedrijf is aangesloten bij PC200, kunt u meer informatie vinden op volgende pagina.
Naar opleiding
Leer hoe je workflows kan toepassen tussen Revit en Civil3D rekening houdend met coordinaten. Dit kan belangrijk zijn bij opmaak van het inplantingsplan van uw omgevingsvergunning, het inpassen van uitzetpunten bij uitvoering alsook het overdragen van terreinmodellen van bouwputten en omgevingen. Cursusinhoud Werken met Revit coördinaat systemen (project base point, survey point en internal origin) Revit links exact lokaliseren (zowel in ligging als in hoogte) en onderling op elkaar af te stemmen Coördinaten publiceren en verwerven (publish coordinates / acquire coordinates) De oriëntatie van Revit modellen: true north versus project north Gratis kaartmateriaal raadplegen met AutoCAD en zichtbaar maken in Revit Zo kan je bijvoorbeeld GRB kaartmateriaal gebruiken als inplantingsplan voor omgevingsvergunning. Werken met Lambertcoördinaten / GIS coördinaten in Revit Topografieën uitwisselen met Civil 3D Bekomen via landmeter of via Digitaal Hoogtemodel Vlaanderen 2 (DHMVII). Terreinmodellen en omgevingsmodellen uitwisselen met Infraworks Concept Masterclass Deze sessie is één van de Online Masterclasses die wij organiseren. Elke sessie duurt één namiddag (van 13u30 tot 16u30) en behandelt telkens in detail één specifiek thema in het werken met Revit of Civil 3D.  Je kan inschrijven voor één of meer sessies van telkens een halve dag.  Door deze aanpak is (meestal) een bepaalde voorkennis vereist, dus check zeker het tabblad "voorkennis" bij deze masterclass.
Naar opleiding
Revit beschikt standaard over Revit worksharing mechanisme waardoor je met verschillende personen kan samenwerken aan één of gelinked BIM modellen. Tijdens deze opleiding overlopen we alle collaboratie functies van Revit, zowel het Revit Worksharing principe alsook de mogelijkheid van worksharing met derden dmv worksharing in de cloud met "Autodesk BIM Collaborate Pro" Doelgroep Deze training is bedoeld voor gebruikers die dienen samen te werken aan 1 Revit project. Cursusinhoud Gelinkte modellen Modellen samenvoegen (architect – stabiliteit – technieken) Copy-Monitor Centrale modellen Aanmaken moederbestand (=Central File) + client bestanden Worksets aanmaken en gebruikers toekennen Weergaves wijzigen per gebruiker Local Files Synchroniseren Platform Eigen file-server In de Cloud werken Autodesk BIM Collaborate Pro Versiebeheer van modellen Modellen delen met andere partijen  Concept Masterclass Deze sessie is één van de Online Masterclasses die wij organiseren. Elke sessie duurt één namiddag (van 13u30 tot 16u30) en behandelt telkens in detail één specifiek thema in het werken met Revit of Civil3D.  Je kan inschrijven voor één of meer sessies van telkens een halve dag.  Door deze aanpak is (meestal) een bepaalde voorkennis vereist, dus check zeker het tabblad "voorkennis" bij deze masterclass.  
Naar opleiding
  Initiatie tot OTL en hoe hiermee omgaan in AutoCAD Civil 3D. Cursusinhoud BIM protocol en BIM uitvoeringsplan Doel van het BIM protocol BIM uitvoeringsplan analyseren Per groep van object specifieke aanleververeisten OTL implementiemodel als vertrekpunt. OTL zit vervat in een Civil 3D template en SQLite datamodel. Propertysets uit Civil 3D template toepassen in uw projecten. Geo-IT Link Standaardbestek OTL Hoe omgaan met standaardbestek 250 en OTL? Enkel dynamo scripts in functie van OTL. Concept Masterclass Deze sessie is één van de Online Masterclasses die wij organiseren. Elke sessie duurt één namiddag (van 13u30 tot 16u30) en behandelt telkens in detail één specifiek thema in het werken met Revit of Civil3D.  Je kan inschrijven voor één of meer sessies van telkens een halve dag.  Door deze aanpak is (meestal) een bepaalde voorkennis vereist, dus check zeker het tabblad "voorkennis" bij deze masterclass.
Naar opleiding