Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop Geo-IT GIS™ Beheer Groen & Publieke Ruimte en AI

Donderdag 21/11/24 13u30 tot 17u00.

 

Ontdek hoe Geo-IT's "Start2Green" en "SmartGreen" kunnen helpen bij het beheren van de publieke ruimte tijdens onze gratis workshop!

Het op een geïntegreerde digitale wijze inventariseren en beheren van de publieke ruimte kan een hele uitdaging zijn.

Voor het in kaart brengen en beheren van groene, blauwe en grijze objecten (zoals bomen, bermen, graslanden, straatmeubilair, verhardingen, enzovoort) kan Geo-IT u ondersteunen met het pakket Geo-IT GIS™ Start2Green.

Start2Green is een complete eindoplossing waarmee u direct aan de slag kunt met de Geo-IT-toepassingen en inventaris. Het bevat alle benodigde software en infrastructuur. Bovendien wordt de groeninventaris en het beheerplan voor u opgemaakt. Wij leggen in de workshop uit hoe we te werk gaan.

Om de publieke ruimte te beheren, heeft Geo-IT slimme tools ontwikkeld (SmartGreen) die u kunnen ondersteunen en het werk efficiënt en haalbaar maken. De SmartGreen-tools maken gebruik van artificiële intelligentie om het opstellen van beheerplannen en ramingen te vergemakkelijken en zo tijd te besparen. Tijdens de workshop leren we u hoe u hiermee aan de slag gaat.

Tijdstip : Donderdag 21/11/24 van 13u30 tot 17u00

Meer info en inschrijven, klik hier

Locatie

Geo-IT bv., Potvlietlaan 5B, 2600 Antwerpen