Overslaan en naar de inhoud gaan

BERSnl | Geo-IT ontwerpt de Belgische Revit Standaard BERSnl RVT template

Geo-IT kreeg van Revit Standards Foundation de opdracht toevertrouwd om de NLRS template om te vormen tot een BERSnl template.

Deze opdracht mochten wij ontvangen aangezien wij al jarenlang sterk betrokken zijn bij de Belgische Revit Standaard (BERSnl):

  • Als donateur en lid van de BERSnl werkgroep werken we inhoudelijk mee aan de ontwikkeling van de Belgische Revit Standaard en zijn we één van de auteurs.
  • Als lid van de technische commissie België werken we mee aan projectplannen die de Revit Standaard verder uitbreiden.

We hebben de nodige kennis en ervaring in huis om te begeleiden bij het werken volgens de Revit Standaard. 

Als extern adviseur bouwden we mee aan de op de Revit Standaard gebaseerde templates van klanten zoals B-architecten, Beel architecten, AID architecten, Waterlink, ... Deze dateren van voor de release van de Belgische Revit Standaard, en waren daarom gebaseerd op de Nederlandse Revit Standaard (NLRS).

Sinds 2020 is de Belgische Revit Standaard officieel beschikbaar. Deze gebruikten wij als basis om de Revit template van de Regie der Gebouwen te bouwen.

Wanneer u ook een eigen template in overeenstemming met de BERSnl wil opbouwen, of wanneer u uw bestaande template wil omvormen naar een BERSnl compatibele template, kunnen we u daar zeker bij begeleiden.

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.